English version

Портфолио

 

Работим с водещи фирми в строително-инвестиционния бранш, с редакции и издателства на научнопопулярни или научни книги и периодика. Сред нашите клиенти са Оптимум Сентър, издателство Техника, списанията на Селскостопанска академия, ежедневниците в. Сега и в. Експрес, списание ОК - Образование кариера , разпространителски агенции, Wrigley България и др. Представяме една малка част от направеното за основните ни клиенти.

Оптимум Сентър

Издатели на каталога за строителство и обзавеждане Инфопакет, на специалните печатни издания на PropertyXpress - информационният портал за пазарите на недвижими имоти в Източна Европа, организатори на строително-инвестиционния форум RINFOR, представители на изложенията за строителни инвестиции MIPIM, MIPIM Horizons, SIMA и Real Vienna, собственици на уебпорталите за строителство и инвестиции Investment Report и Sgrada.

Прострийм груп

Едната от водещите компании за изграждане на пречиствателни станции за третиране на битови и промишлено замърсени отпадни води. Наше дело са техните фирмени брошури и каталози.

Артефакт

Агенция за разпространение на периодика, куриерски услуги и директен маркетинг с 15-годишен опит. Освен вътрешнофирмената документация, наше дело са техните фирмени бюлетини и авонаментни каталози.

Национална разпространителска агениця Близнаци АД

Една от най-големите агенции за разпространние на периодика. От няколко години ние правим техният каталог.

 

Мелао

Още една фирма за периодика, поверила изработката на годишните си каталози на нас.

Издания на Селскостопанска академия

В продължение на 12 години нашата фирма е извършвала предпечатната подготовка и поддръжката на уебстраници на различни издания на Института за информационно осигуряване на системата към Селскостопанска академия: списанията Bulgarian Journal of Agricultural Science, Животновъдни науки, Икономика и управление на селското стопанство, Растениевъдни науки, Селскостопанска техника.

Книги на издателство Техника

Сред книгите на издателство Техника, изработени от нас, са:
Ръководство по техническо чертане; Геодезия, част 2; Комплексни системи за геозащита, Строителна механика (I и II част); Саниране на сгради, увредени от влага и соли;
Електрообзавеждане и електроника на автомобила; Фолксваген Голф III / Венто - ремонт, експлоатация, техническо обслужване; Аз ремонтирам Пежо 205; Аз ремонтирам Рено 5; Масла, смазки и течности за транспорта и индустрията;
Монтаж, експлоатация и ремонт на хладилна техника; Наръчник по експлоатация, ремонт и поддръжка на климатични системи; Технология на производството и ремонта на електрически машини и апарати; Машинни елементи и взаимозаменяемост; Курсово проектиране по машинни елементи; Материали и заготовки в машиностроенето; Материалознание; Металорежещи машини и инструменти, Конструиране на облеклото; Шевни машини и съоръжения
и др..

Wrigley България

Клиент, който с разнообразието на поръчките си и пословичната взискателност е бил винаги едно от най-големите ни предизвикателства - независимо дали правим за тях кутии, постери или каталози.