Отпечатване и доставка до клиента

За печата работим с няколко печатници, което ни дава гъвкавостта да се нагодим според изискванията за клиента. Например, ако той желае периодично издание в тираж над 10 000 бр., ние можем да ме предложим бърза печатница с ролни машини, където това издание ще бъде отпечатано бързо и евтино. Ако желае издание или рекламни материали в по-малък тираж можем да му предложим качествена печатница с листови машини и шестцветен печат. Ако пък става дума за издания с голям обем, но малък тираж, тогава можем да се ориентираме към дигитална печатница, която да даде изключително конкурентни цени.

Едно от нещата, които тормозят немалко клиенти, работещи с рекламни агенции или фирми за предпечат, е как да извозят готовата продукция до офиса, магазина или склада си. Ако става въпрос за 1000 бланки - това не е проблем. Но ако става въпрос за 10 000 тефтера - това вече е!

Ние решаваме на нашите клиенте и този проблем. В цената, която предлагаме за предпечат и печат, задължително влиза и опцията доставка до клиента. Така нашите клиенти нямат грижата да търсят бусове, товарачи и т.н. Всичко това е наш ангажимент.